Kundalini & Medicinsk Yoga

Vår 2023 – Studio INRE NATUR

11 Januari – 15 Mars

För dig som vill förebygga eller bearbeta stress, ångest, känslomässig obalans, rädsla/oro. 

För dig som vill landa in i dig själv, släppa på fysiska och psykiska blockeringar och skapa harmoni i kroppen och själen.

Kundalini och Medicinsk Yoga passar alla, både nybörjare och erfarna. Det är läkande och stärkande för hela ditt system, för den fysiska kroppen likaväl som för sinnet, eftersom att allt hänger ihop — tankar påverkar vårt emotionella tillstånd som påverkar våra val och vårt agerande, och hur vi väljer att handla påverkar vår fysiska kropp.

När vi gör Yoga stärker vi och öppnar upp den fysiska kroppen från djupet, med hjälp av rörelser som går att anpassa till din kropps rörlighet. Detta i kombination med andetaget reglerar nervsystemet till ett mer avslappnat och neutralt läge.

Att försätta kroppen i rörelse och fokusera på andetaget är ett sätt att släppa tankarnas fasthållande av dåtid och framtid och stärka fokus på det som är här och nu, att bli mer närvarande och harmonisk inombords och därifrån skapa balans i livet. 

När vi gör Yoga skapar vi också medvetenhet kring våra tankar och känslor i kroppen. Detta öppnar upp för nya perspektiv, så att en lust, en drivkraft och en möjlighet till förändring kan börja växa fram inom dig.

Anmälan görs till mig på frida@fulloflife.se

Onsdagar kl 17:15-18:30

Pris för 10v: 1500kr
Drop in: 190kr

Du kan även använda epassi (friskvårdsbidrag).

Frida svensk har utbildat sig inom NLP (NLP-practitioner 2017 & NLP-Master 2019 med Ulf Lindgren) 

Tantraterapeut-utbildning + Tantramassage-utbildning – med Lin Holmquist 2018 – 2021.

Kundalini- & Medicinsk Yogainstruktör – 2019.

De-Armouring Training 2020 – med Sunny Ju.

Meta NLP-practitioner med Anders Wallin 2022.

Idag jobbar hon som Tantraterapeut och Yogainstruktör på Full of Life. Där erbjuder hon sessioner i tantraterapi för singlar och par, arrangerar tantriska retreats på vackra Ängsö tillsammans med Sofia Holmberg, och erbjuder workshops och kurser som öppnar upp för njutning, närvaro, autenticitet och livskraft i livet.

Vad är Tantra?

Tantra — handlar om närvaro och att hitta in till sig själv på djupet, att komma i kontakt med livskraften (även kallad ’kundalinienergi’). 

Vad är De-Armouring?

De-Armouring — är en kraftfull process genom andning, ljud, rörelse och beröring – triggerpunkts massage, release och shaking, för att frigöra stagnerad energi, känsloblockeringar, domningar och smärta som satt sig i den fysiska kroppen.

Vad är NLP?

Neuro lingvistisk Programmering — det handlar om personlig utveckling och kommunikation. Att skapa en större förståelse över tankar känslor handlingar och ordens påverkan och betydelse. 

Vad är Kundalini & Medicinsk Yoga?

Kundalini & Medicinsk Yoga — Är ett praktiserande till att skapa närvaro i kroppen och att hitta ett inre lugn, vi stillar sinnet och skapar medvetenhet. 

Ett verktyg till att bearbeta/förebygga stress, oro, ångest, fysiska och psykiska besvär. Ett sätt att ”hitta sig själv” och landa här och nu.

Med en unik ”nisch” erbjuder hon nu en 20 v kurs i Kundalini & medicinsk Yoga.

VARMT VÄLKOMMEN