WORKSHOP: Frigör din Potential

Frigör din Potential
Öppna upp för din inre livskraft
— med Frida & Heidi!

Våga följa din sanning!

Våga lyssna till den inre rösten och få tillgång till mer livsenergi!

På den här heldags-workshopen kommer vi att reglera nervsystemet genom frigörande andning & dans. Detta försätter oss i ett tryggt och grundat tillstånd.

Vi kommer bjuda in till närvaro och en djupare kontakt med dig själv och andra.

Tillsammans kommer vi beröra själens längtan genom autentisk kommunikation och tantriska övningar.

Vi kommer att öppna upp för känslor så som rädsla och längtan i syfte att frigöra det som hindrar livskraften att flöda fritt.

Under dagen kan du komma att skapa mer klarhet och medvetenhet kring inprogrammerade mönster, så som: tankar, känslor, handlingar, och lära dig hur dessa hänger ihop och påverkar livskvalitén.

Hur dina relationer i livet påverkar dig kommer förtydligas, du kommer bli modigare och vilja följa dina drömmar, få mer fysiskt och psykiskt välmående och lära dig hur detta påverkar t.ex. finansiellt flöde i livet.

Datum, tid, plats kommer inom kort..

Om oss

Heidi

Heidi har sökt efter sätt att frigöra sig själv i sina begränsningar, lidit mycket av social fobi och upplevt mycket utanförskap. Därför har det blivit en stor drivkraft att hitta olika sätt att frigöra begränsningar och uppleva mer flöde. Heidis stora passion är dans, musik, Tantra, andning, och kundaliniyoga.

Hon har idag hitta sig själv mer närvarande i nuet och upplever ett balanserat nervsystemet som ger kraft. Det är en stor styrka att känna att hon har makten i sitt liv till att skapa mer av det hon vill, genom att möta även det svåra. Vi är alla skapare av våra liv, och genom att hon jobbar med det undermedvetna på olika sätt så behöver det inte längre styra henne på ett omedvetet sätt. Detta skapar glädje och livskvalitet.

Heidi har utbildat sig genom:

Humaniversity OSHO 9 månaders programmet 2009

Psykosyntes Samtalsterapeut-utbildning Humanova 2008-2012

Amoda Maa Jeevan www.ecstatictrancedance.co.ok – 2010

Seminarie- & familjehandledarutbildning Göteborg 2014 – Family Lab – Jesper Juul

Dearmoring Energy Orgasm Retreats – Andrew Barnes

Dakini Tantra Therapy – 2020 – Lin Holmqvist – www.theartoflove.nu

Frida

Frida brinner för att hjälpa människor våga ta plats och kliva utanför begränsad tro och övertygelse om ”jaget” och uppleva mer av den livskraft som vi alla besitter. Frida jobbar som tantraterapeut och har sessioner, håller workshops, kurser och retreats som öppnar upp för mer njutning, lekfullhet, närvaro och att hitta mer av sin fulla potential.

Hon har själv bearbetat och utmanat kraftig social fobi som har inneburit starka rädslor, ångest och en begränsad tro och övertygelse om sig själv.

Genom NLP, Yoga och tantra har hon lärt sig att bli vän med de mindre behagliga känslorna och på så sätt, steg för steg hittat sig själv, vågat ta plats och njuta mer av livet, som hon aldrig kunnat ana var möjligt.

Frida har utbildat sig inom NLP (NLP-practitioner 2017 & NLP-Master 2019 med Ulf Lindgren)

Tantraterapeut-utbildning + Tantramassage-utbildning – med Lin Holmquist 2018 – 2021.

Kundalini & Medicinsk Yogainstruktör 2019 – på YOGALAND

De-Armouring training 2020 – med Sunny Ju.

Meta NLP-practitioner med Anders Wallin 2022.