Om mig

Full of Life

Frida Svensk

Frida är utbildad Tantra therapeut https://www.dakinitraining.com/ (av The Art Of Love), NLP practitioner och NLP master (av Ulf Lindgren) Kundalini och medicinsk Yoga instructor (av Yogaland). De-Armouring training level 1 (med Sunny Ju). Samtyckes hjulet kurs/WS (med Matt Schwenteck).

”Upplev det som är, be om det du vill ha, säg nej till det du inte vill ha, tillåt njutning, ta för dig av njutning, ge njutning och ta emot njutning med samtycke”

Frida lever, strävar efter, studerar och sprider sina uppenbarelser av ett liv bakom rädslor, dömanden, förminskningar, skam och skuld där vi kan känna oss mer i helhet, samhörighet och levande.

När Frida började sin resa med yoga, tantra och NLP upptäckte hon frihet, kreativitet och kärlek i sig själv, hon insåg att vi människor är så mycket mer än den vi tror att vi är, något större än den vi har lärt oss att vara, att vi kan läka och öppna upp för det vi längtar efter i djupet av villkorslös kärlek och njutning. 

Vi kan lösa upp det som hindrar och om-programmera våran kropp och mind genom ärlig kommunikation och kärleksfull och medveten beröring.