För Företag

Medicinsk Yoga, kontakt & kommunikation.

Full of Life

Full of life vänder sig till företag som vill värna om sina medarbetare, förebygga/minska stress på arbetet, skapa en fin kontakt, gemenskap och kommunikation på arbetsplatsen.

Full of life erbjuder Yogapass anpassat till gruppens behov, samt ws i kontakt och kommunikation för att skapa en starkare tillit, kontakt och förståelse för sina medarbetare. Detta kan förebygga konfliker på arbetsplatsen och ge verktyg till att lyfta varandra istället för att döma. Det ger också varje enskild individ en starkare självkänsla, inre trygghet och ökat välmående.

Kontakt och kommunikation

En fin kontak skapar vi genom trygghet, tillit och en öppen/ärlig kommunikation.

En god kommunikation handlar om när vi vågar be om det vi behöver, sätter gränser och tar ansvar för våra känslor på ett respektfullt sätt. Detta går att träna på genom frågeställningar och olika kommunikations sätt, som öppnar upp för en öppen och ärlig kommunikation, som i sin tur skapar trygghet och respekt mellan två individer eller i grupp.

Att göra sin röst hörd och låta sig bli sedd likaväl som att lyssna till andra och skapa en förståelse utifrån andras perspektiv och syn på något.

Full of Life erbjuder praktiska övningar i workshops kring kontakt och kommunikation.

Pris: 1500kr/h

Medicinsk Yoga

Alla kan Yoga. Medicinsk yoga är en enkel yogaform anpassat till varje individ. Det går att utöva på yogamattan likaväl som sittande på stol. Fokus ligger i andetaget och känslan i kroppen genom enklare rörelser. Syftet är att träna på att släppa ”mindet” och lära känna kroppen och bara observera tankar. Resultatet blir succesivt en ökad självkännedom och inre styrka. 

Pris: 1500kr/h

Yogamattor lånas av full of life