Du är så mycket mer än du tror att du är

När jag känner att livet är så mycket större, bortom ord och tankar, när jag får uppleva och känna mer av mig själv, när jag vågar lyssna till sanningen och uttrycka sanningen som utmanar och lär mig mer om mig själv.

När jag låter mig be om det jag vill ha, tar emot från hjärtat, ger från hjärtat och accepterar rädslor men väljer kärleken.

Då är jag hemma.

Att steg för steg våga stanna i kraften, och ofta ligger kraften bakom rädslan som vi behöver möta och utmana.

Många väljer att stanna i det trygga och leva livet med längtan utan att skapa föränringen. Vi är ofta rädda för våran egen kraft, att vara för mycket, vilja för mycket. Så istället stänger vi igen, känner oss trygga men avstängda och lätt missnöjda och börjar leta i det yttre för att fylla på med tillfällig njutning och tillfredställelse. Den inneboende urkraften packas då in mer och mer vilket gör oss separerade och dömande istället för att inspireras och känna oss konektade med varandra. Jag har varit där!

Vill du prova något nytt, Vill du skapa förändring?, prova detta tankesätt när du känner rädsla/obehag.

Varje gång du känner rädsla/ obehag i något du vet att du vill/önskar, möt då rädslan med inställningen;

Vad kan jag lära mig av detta? Att vara nyfiken PÅ; personen, situationen/sammanhanget.

Frågeställningen och tankesättet skapar en befrielse från rädslan, då du inte låter dig styras av rädslan, istället möter du den med nyfikenhet som välkomnar känslan. Du slutar att fly, trycka undan och släpper taget om ”rustningen” och blockeringar. Du skapar också en förståelse varför du känner rädslan, så att du kan lära känna den och börja älska den istället för att hata den delen av dig själv.

Du kan också göra små övningar varje dag;

  1. Skriv ned saker som du vill göra men känner dig lite rädd för, saker som du längtar efter att kunna göra med känslan av frihet från själva rädslan. Gör en lista 1-10 där 1 är (lite rädsla) och där 10 är (mycket rädsla)
  2. Börja Utmana; Bestäm dig för att göra en liten utmaning varje dag.
  3. Skriv ned din upplevelse.

När du har gjort alla övningar gör du en ny lista med nya övningar och lägg märke till expansionen i dig.

Kanske är det så att det som var ”mycket rädsla nr 10) på första listan skulle kunna sättas som nr 5 på den nya listan.

Lycka till….


Vi är bara kärlek… Du är mer än du tror att du är, så sluta döma dig själv och andra..

Våga uttrycka din längtan, vara din längtan och vandra med din längtan, det får ta tid.

Du ska ingenstans, allt finns redan inom dig, mig, oss, vi är ETT.

Lämna en kommentar