Modet att släppa taget

När jag tillåter mig att känna och bli sedd i det som känns just nu

LET IT GO

De senaste två åren har varit kaos, och jag har landat i att mer och mer acceptera och känna för att ta reda på vad jag vill och behöver för att hitta tillbaka till den där kraften och livsglöden. Jag har bett universum om det jag vill ha och behöver och det har blivit så!!

I helgen hände något magiskt, ett möte utöver det vanliga. Jag är hembjuden till ett par vänner på ett cuddleparty. Jag är känslig och fylld av pepp, nervositet, längtan och ångest på samma gång. När jag kliver in i köket möter jag en man som jag alldrig någonsin träffat förut. Jag möter hans blick, och hela mitt system blir trygg i hans närvaro, jag känner av hans närvaro, vänlighet, respect och kärlek. Jag börjar prata med honom och det känns enkelt och tryggt, han lyssnar och förstår, jag känner det utan att han behöver säga något speciellt. Jag vågar tala om för honom hur jag känner mig just nu, jag ger mig själv tillåtelsen att känna allt och bli sedd i det. (Jag kände mig extrem, fylld med kraft och osäkerhet kring allt som kändes inom mig). När jag berättar det för honom så släpper ALLT. Jag gråter inför en ”okänd” person och dömer mig själv för det. Personen framför mig säger till mig att jag är vacker och att allt är precis som det ska vara, han håller om mig och jag känner mig trygg, accepterad och hållen i ALLT det som är jag just nu.

Jag började känna tillit till att det är okej att vara MIG. Nästa person jag möter blir något nytt, jag släpper det som just varit, och möter en vän jag inte träffat på länge. Jag blir glad och peppad över att se min vän och jag låter mig känna peppet och möter min vän i det och jag känner att jag kan möta min vän fullt ut, öppet ärligt och autentiskt, tack vare mannen jag mötte och mitt mod att våga släppa taget!

När jag vågar vara autentisk med det jag känner, attraherar jag de människor som kan möta mig i det och skrämmer de som inte är där. Jag släpper kontrollen på vad andra ska tycka och tänka, kontrollen över rädslan för att bli dömd, lämnad och ensam.

Jag släpper kontrollen om det jag längtar efter och behöver, jag slutar jaga och kontrollera för att inte förlora något!

Det är då jag kan börja se det som kommer till mig och det som redan finns inom mig och runtomkring…

Jag är trygg, stark, fokuserad och driven när jag har släppt taget om tron över att det är något i det yttre som ska ge mig detta. Det ända jag behövde, var en påminnelse från en stark, stabil, närvarande, lång och trygg omfamning, något som drar mig ned på jorden och säger att allt är precis som det ska vara, allt kommer att bli bra och det kommer att bli JÄVLIGT bra.

”Att växa i möten med andra människor”

1 svar på ”Modet att släppa taget”

Lämna en kommentar